Damép Kft.

Damép az építőiparban

Ha épít, felújt és precíz, gyors munkára van szüksége egy olyan cégtől, amely garantálja a nemzetközi szabványokban meghatározott minőséget, keresse a DAMÉP Kft-t.

A DAMÉP Kft. célja, hogy ügyfeleivel együttműködve megfelelő megoldásokat ajánljon:

  • az építőipar (építészeti-, gépészeti-, szakipari-, útépítési-, útfelújítási- valamint villamos munkák kivitelezését vállaljuk),
  • a bel-és külföldi árufuvarozás, szállítmányozás, valamint,
  • műanyag nyílászárók gyártása, forgalmazása és beépítése területén a partnerek üzleti céljainak elérése érdekében.

Pontos tervezés, gyártás valamint minőségi kivitelezés határozza meg a munkánkat. Nagy hangsúlyt helyezünk személyes kapcsolatainkra, az ügyfelekkel való szoros együttműködésre, mely az elképzelés megszületésétől egészen a kivitelezésig végigkíséri munkánkat. Dinamikusan fejlődünk, munkatársaink biztos szakmai háttérrel, nemzetközi tapasztalatokkal segítik partnereink igényeinek megvalósulását.

A DAMÉP Kft. nemzetközi vállalatirányítási elveknek megfelelve, és környezettudatosan működik, rendelkezünk MSZN ISO 9001:2001, valamint 14001:2005 tanúsítással. A szabványok szerinti gazdálkodásunk garantálja a termékeink és szolgáltatásaink állandó kifogástalan minőségét, folyamatos fejlesztését, valamint a vevői igényeknek való magasabb szintű megfelelést.

Partnereink között a teljesség igénye nélkül olyan cégeket szerepelnek, mint a MOL Nyrt., a Tiszai Vegyi Kombinát Nyrt., vagy a JABIL Circuit Magyarország Kft.

Irodánk Tiszaújváros frekventált helyén kulturált környezetben, parkolási lehetőséggel várja már meglévő és leendő partnereit.Kapcsolat

Telefon/fax:
06 (49) 341-974

Mobil:
06 (30) 3675-800

E-mail:
2ed70190dc6759a841dae7bbc02721d2

Cím:
3586 Sajóörös, Táncsics köz 3.

Gyakori kérdések

Miért érdemesebb több légkamrás ablakot választani, beépíteni?

A több (5, 6) légkamrás műanyag nyílászáróknak jobb a hő-és hangszigetelésük, mint például a 3 légkamrás ablakoknak, valamint stabilabbak, mivel vastagabb a beépítési mélységük.